Freespins

Spil gratis ved at bruge freespins

 

 • VELKOMSTBONUS
  50 SUPERSPINS TIL BOOK OF DEAD
  1 euro PER spin! Klar straks efter oprettelse Omsætningskrav på gevinster KUN 3X Ingen indbetaling nødvendig
  VulkanVegas
  10/ 10
  TILMELD DIG HER

Freespins, gratis spins eller hvad de nu ellers figurere som er gratis chancer til nogle spillemaskiner hvor der ikke er nogle indbetalinger påkrævet for at spille.

Nogle spiludbydere kan dog kræve at man har indbetalt før for at få sine penge ud via samme metode da det mange gange ikke er muligt at udbetale til din eksempelvis skrill eller neteller før indbetaling har fundet sted, da man kun kan sende penge til nogle som har indbetalt en gang først.

Hvad er forskellen på gratis spins, super-spins, cash-spins eller bare extra spins?

Gratis Spins er spins som er som navnet indikere nemlig GRATIS. Oftest er der underlagt et gennemspilskrav på gevinster lavet via gratis spins og de kan være fra alt mellem 3 gange til 40x – nogle gange ser man op til 99 gange hos de virkelig hårde casinoer.

Gratis spins er oftest med laveste spinværdi, og oftest bliver man tilbudt 10 spins til en ret lav værdi og det er oftest ikke værd at bruge tiden på når man tager, hvor langtid man bruger på at oprette sig i betragtning.

Super Spins er spins som er blevet lagt eller tilbudt på en eksisterende eller ny spilkonto hvor værdien på spins er mega høj. Det kan eksempevis være 10 kr,- eller 1 euro spins. Disse spins kan findes med både omsætningskrav på gevinsterne eller som cash-spins altså penge du blot får tilføjet.

Extra Spins er spins som oftest bliver tildelt i forbindelse med en indbetaling, eller en velkomstbonus hvor du eksempelvis modtager en sms eller mail hvor du bliver tilbudt 50 spins på næste indbetaling. Disse spins er oftest underlagt omsætningskrav og er af ret lavværdi, så mange vil ikke føle sig fristede hvis ikke der er tale om min. 50 spins eksempelvis for at det er umagen værd.

Cash Spins er spins som eksempelvis bliver tilskrevet din konto, indløst i loyalitetsbutikken eller på andenvis rammer din konto UDEN omsætningskrav. Alle gevinster kan udbetales straks efter du har spillet dem